Отстранет од олимпискиот тим на Австралија поради кокаин

Репрезентативецот на Австралија во коњички спортови, Џејми Кермонд (36) е исфрлен од олимпискиот тим на својата земја, откако неговиот антидопинг тест бил позитивен на кокаин. Тој беше тестиран на крајот на јуни, а сега резултатот стигна до Австралиската коњичка федерација, која веднаш го казни Кермонд! – Кокаинот е забранет за учесници на натпреварувањата според прописите …

Отстранет од олимпискиот тим на Австралија поради кокаин Read More »