Tag : олеандер

Магазин Семејство

Внимавајте, отровни се! Кои цвеќиња не треба да ги имате дома (ФОТО)

Слободен печат
Се­кој од нас во до­мот има де­ко­ра­тив­ни рас­те­нија, кои мо­же­би и не би тре­ба­ло да ги има­ме до­кол­ку сме со ма­ли де­ца до­ма или до­кол­ку...