-2 C
Скопје

Tag : огрид

Колумни

Добра вест: Охридско ќе стане “регион во опасност“ според УНЕСКО!

Сашо Орданоски
Прво, да се потсетиме на фактите… Пред четириесетина години, регионот на Охрид, Струга и дел од Дебрца беа дефинирани како „светско наследство“ од страна на...