1 C
Скопје

Tag : Одри Азулеј

Вести Свет

УНЕСКО: Универзален пристап кон науката е потребен повеќе од кога било поради коронавирусот

Илинка Иљоска
За време на пандемијата се покажа солидарноста на меѓународната научна заедница, изјави денеска генералната директорка на Организацијата на ОН за образование, култура и наука (УНЕСКО) Одри Азулеј...