2 C
Скопје

Tag : одложување на сезоната

Ви Препорачуваме Кошарка Спорт

НБА ја суспендира лигата на 30 дена, Гобер го заразил и Мичел со коронавирус

Слободен печат
Силвер исто така истакна дека зависно од проценките но и состојбата на заболени од коронавирус, ќе биде одлучено дали сезоната ќе биде продолжена со или...