• одбојкар

ФОТО | Дал 700.000 евра за лага: Италијански одбојкар 13 години мислел дека е во врска со ангелот на „Викторијас сикрет“

Италијанскиот одбојкар Роберто Кацанига (42), со години мислел дека е во врска со бразилската манекенка Алесандра Амбросио (40), еден од најпознатите ангели на „Викторијас сикрет“.   View this post on Instagram   A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) Кацанига со години ѝ праќал пари на жената за која мислел дека е бразилската манекенка Алесандра …

ФОТО | Дал 700.000 евра за лага: Италијански одбојкар 13 години мислел дека е во врска со ангелот на „Викторијас сикрет“ Read More »