Зошто јас? Кога Мартин Јованоски го допрел дното, ја започнал својата писмена исповед за борбата со анксиозноста

Обиди се да не паничиш. Ова најверојатно е најлошата фраза која некој може да ви ја каже кога веќе сте среде паничен напад.   Никој не разбира што значи да се пати од анксиозност или панично нарушување освен ако тоа не го искусил на своја кожа. Забрзана работа на срцето, испотени дланки и јаки мачнини, …

Зошто јас? Кога Мартин Јованоски го допрел дното, ја започнал својата писмена исповед за борбата со анксиозноста Read More »