Tag : нумеролог

Забава Магазин Магазин слајдер

Нумерологот Гордана Драгишиќ: Крајот на коронавирусот е на крајот на мај, но ме плаши април

Ј.К.Д
Една од најбараните балкански нумерози Гордана Гоца Драгишиќ за „Слободен печат“ ги открива нумеролошките предвидувања за крајот на коронавирусот. Гоца Драгишиќ со нумеролигија се занимава...