Новогодишните куќички поставени на плоштад

Десетина дрвени куќички, во кои за претстојните празници веројатно ќе се продаваат најразлични дребулии, се поставени околу подната фонтана на плоштадот „Македонија“. Дали тоа е во рамките на најавата на градоначалничката Данела Арсовска дека и покрај тоа што го раскина договорот за новогодишно украсување, сепак скопјани нема да бидат тажни и ќе ја почувствуваат атмосферата …

Новогодишните куќички поставени на плоштад Read More »