• Невена Јовановиќ

Димитров-Јовановиќ: Продлабочувањето на блиската соработка на нашите земји значи придонес кон постабилен и поотпорен Западен Балкан

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска имаше прва средба со новоименуваната вонредна и ополномоштена амбасадорка на Србија во Северна Македонија, Невена Јовановиќ. – На средбата беа разменети мислења за билатералната соработка на двете држави во контекст на евроинтеграцискиот процес, а во светло на Економскиот форум за регионална соработка во Скопје неделава, …

Димитров-Јовановиќ: Продлабочувањето на блиската соработка на нашите земји значи придонес кон постабилен и поотпорен Западен Балкан Read More »