Tag : необјективност

Вести Свет

Сандерс го нападна „Вашингтон Пост” за необјективност

Слободен човек
Сенаторот од Вермонт, Берни Сандерс, кој се бори за номинација за претседателски кандидат кај демократите, ја нападна уредувачката политика на „Вашингтон пост”, традиционално про-демократско гласило....