11 C
Скопје

Tag : необјавен проман

Култура

Распишан е конкурсот за книжевната награда „ПЕГАЗ“ за најдобар необјавен роман за 2020 година

Слободен печат
Издавачката куќа „Арс Ламина“ и Фондацијата за унапредување и промоција на културните вредности „Славко Јаневски“ го распишуваат вториот конкурс за книжевната награда „ПЕГАЗ“ за најдобар...