6.8 C
Скопје

Tag : некомпетентни наставници

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Експерти стравуваат дека новата концепција ќе биде водена од некомпетентни наставници

Михаило Донев
Нашата идеја е да создадеме млади граѓани кои се европски настроени. Нашите ученици учат многу предмети, но не знаат да ги поврзуваат, изјави министерката за...