Беадини ги отфрла обвинувањата за плагијат

Поранешниот ректор на УТ Неџбедин Беадини, којшто се најде меѓу посочените во случајот со плагијаторство во ДУТ, во своето вечерашно гостување во емисијата „200“ на Алсат, рече дека лицето што ја започнало оваа иницијатива не е компетентно и покрај фактот што тоа можеби имало добри намери. Според Беадини, постојат надлежни институции кои мораат да се справат …

Беадини ги отфрла обвинувањата за плагијат Read More »