20 C
Скопје

Tag : Небојша Лаѓевиќ

Вести Регион

Лаѓевиќ: Триесет дена по втората доза на кинеската вакцина се стекнува прилично високо ниво на антитела

Слободен печат
Во Србија во пресрет на денешната седница на Кризниот штаб на која се очекува носење на поригорозни мерки поради големото ширење на епидемијата со ковид-19,...