24 C
Скопје

Tag : НБРМ

Вести Економија

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средниот курс на курсна листа на Народна банка на Македонија, еврото денеска изнесува 61.6961 денари, додека американскиот долар вреди 50.9296 денари, британската фунта пак,...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средниот курс на курсна листа на Народна банка на Македонија, еврото денеска изнесува 61.6925 денари, додека американскиот долар вреди 50.8050 денари, британската фунта пак,...
Вести Економија

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средниот курс на курсна листа на Народна банка на Македонија, еврото денеска изнесува 61.6638 денари, додека американскиот долар вреди 50.7437 денари, британската фунта пак,...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средниот курс на курсна листа на Народна банка на Македонија, еврото денеска изнесува 61.6250 денари, додека американскиот долар вреди 50.6868 денари, британската фунта пак,...
Вести Ви Препорачуваме Економија

Народна банка: Во декември зголемено штедење и кредитирање

Весна Дамчевска
Во декември вкупните депозити во банките (на домаќинствата и на фирмите) се зголемени за 3 проценти во однос на ноември, а дури за 5,9 проценти...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средниот курс на курсна листа на Народна банка на Македонија, еврото денеска изнесува 61.6000 денари, додека американскиот долар вреди 50.8125 денари, британската фунта пак,...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народна банка еврото денеска изнесува 61.5856 денари, додека американскиот долар вреди 50.7964 денари, британската фунта пак, чини 69.2440 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народна банка еврото денеска изнесува 61.5231 денари, додека американскиот долар вреди 50.5697 денари, британската фунта пак, чини 69.1426 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народна банка еврото денеска изнесува 61.5028 денари, додека американскиот долар вреди 50.5738 денари, британската фунта пак, чини 68.7643 денари.  ...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народна банка еврото денеска изнесува 61.5020 денари, додека американскиот долар вреди 50.1198 денари, британската фунта пак, чини 68.0859 денари....