24 C
Скопје

Tag : НБРМ

Вести Економија Слајдер

Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска има вредност од 61.6780 денари. Британската фунта чини 73.2692, а американскиот долар 55.9235 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Еврото денеска со вредност од 61.4950 денари

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото има вредност од 61.4950 денари. Британската фунта чини 72.1095, а американскиот долар 55.4759 денари.  ...
Вести Економија

Курсна листа на НБРМ: Еврото денеска со мал раст

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото има вредност од 61.4949 денари. Британската фунта чини 72.2365, а американскиот долар 55.1375 денари. Што се однесува на...
Вести Економија

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска има вредност од 61.5208 денари. Британската фунта денес чини 71.9963 денари, швајцарскиот франк е 55.9993 денари, а...
Вести Економија

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска има вредност од 61.49 денари. Британската фунта денес чини 71.79 денари, швајцарскиот франк е 56.29 денари, а...
Вести Економија

НБРМ: Еврото денеска 61.49 денари, американскиот долар чини 55.25 денари

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народната банка, еврото има вредност од 61.4925 денари. Британската фунта денеска вреди 71.2626 денари, швајцарскиот франк 55.8059, а американскиот долар...
Вести Економија

НБРМ: Намалени каматите на вкупните кредити на домаќинствата

Каматната стапка на вкупните кредити на домаќинствата во март годинава бележи минимално намалување од 0,01 процентни поени и изнесува 6,01 отсто. Како што соопшти Народната...