Tag : нба кошаркари

Кошарка Спорт

НБА играчите во проблеми: Им се намалуваат или укинуваат платите

Слободен печат
Причина за ова е суспензијата на НБА лигата поради пандемијата на коронавирусот. Поради тоа не се исклучува да дојде до намалување на платите или целосно...