Тепачка на навивачите на Партизан и Црвена звезда

Навивачите на Црвена звезда се истепаа со навивачите на Партизан во Белград за време на прославата на титулата на „црвено-белите“. Фановите на Црвена звезда се собраа покрај реката Сава и притоа искршија неколку локали и кафулиња во тој дел од градот. Токму кршењето на локалите е причина за тепачката помеѓу двете навивачки групи, бидејќи фановите …

Тепачка на навивачите на Партизан и Црвена звезда Read More »