-1 C
Скопје

Tag : Наташа Петровиќ

Ви Препорачуваме Жена Магазин Магазин слајдер

Интервју со Наташа Петровиќ, глумица: Ме нервира табиетот „да му умре козата на комшијата“

Ј.К.Д
Не може да имаме еманципирани граѓанки без да имаме и еманципирани граѓани, смета глумицата Наташа Петровиќ, соговорничка во „Слободен печат“. Родена е во Штип, во семејство што...