дома Тагови насилство во центар

Таг: насилство во центар

Актуелно

Белград во новогодишни светло (ФОТО)

Новогодишното осветлување официјално е вклучено во српската метропола Белград. Украсени и осветлени се централните градски општини, но и неколку приградски општини.