Tag : населбата Тунел

Економија

Промотивниот караван на „Мој ДДВ” во Велес

Во маркетот „Жито Ване” во населбата Тунел во Велес денеска пристигна промотивниот караван „МОЈ ДДВ”, преку кој граѓаните на информативниот пулт беа информирани за апликацијата...