1 C
Скопје

Tag : најдобри автомобили

Автомагазин Магазин Магазин слајдер

Дали се ова десетте најпознати и најдобри автомобили во историјата? (ФОТО)

Слободен печат
Од првиот моторен автомобил, кој го направи германскиот иноватор Карл Бенз во осумдесеттите години на 19 век, до најновите модели денеска, навистина е тешко да...