24.8 C
Скопје

Tag : најдобра земја за живот

Вести Свет Слајдер

КАНАДА НАЈДОБРА ЗА ЖИВОТ ВО 2021 година: Меѓу првите десет дури пет европски земја

Слободен печат
Канада е избрана за најдобра земја во живот за светот во 2021 година, а земјите се категоризирани и избрани според степенот на подвижност, моќ, општествено...