• мзшв

Апликација „Понуда-Побарувачка” за тргување со земјоделски производи преку вебот на МЗШВ

На интернет страницата на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) од денеска е поставен банер за полесен пристап на земјоделците до новатa апликација „Понуда-Побарувачка” на Земјоделскиот пазарен информативен систем (ЗПИС). Преку апликацијата на земјоделците им се овозможува во услови на вонредна состојба, кога голем дел од пазарите (кванташки, зелени пазари, добиточни) не се во …

Апликација „Понуда-Побарувачка” за тргување со земјоделски производи преку вебот на МЗШВ Read More »