дома Тагови музеј

Таг: музеј

Актуелно

По 20.000 денари за експертите што дебатираа за уставот

Експертите кои подготвија стручен труд што го презентираа на јавните дебати организирани за нацрт-амандманите на Уставот ќе добијат хонорар во висина од 20 илјади...