Tag : музеј на среќа

Забава Магазин Магазин слајдер

Отворен првиот Музеј на среќата во светот: Среќата се појавува во најразлични аспекти во нашиот живот

Слободен печат
„Музејот на среќата“, кој неодамна беше отворен во Копенхаген, се занимава со темата среќа, вистински и лажни насмевки, како и други филозофски прашања, а целта...