11 C
Скопје

Tag : музеј на рсм

Вести Култура

Три документарни филмови од Музеј на РСМ за одбележување на Меѓународниот ден на музеите

Слободен печат
Од денес, на Јутјуб каналот на Музеј на Република Северна Македонија, по повод меѓународното обележување на денот на музеите во светот, ќе бидат објавени три...