Tag : мртва мајка

Вести Свет

Германец пет години мртвата мајка ја чувал во куќата за да ја зема нејзината пензија

Слободен печат
Германија е во шок откако полицијата на 15 јуни во куќа пронајде труп на жена која е мртва веќе пет години. Телото на Јозефа Л....