ЦУК на подготовки за Спасителната вежба Мрежичко 2021

 Во тек се подготовки за Спасителна вежба Мрежичко 2021 што треба да се одржи в недела кај кавадаречкото село Мрежичко. -В.д. директорот на Центарот за управување со кризи (ЦУК) Стојанче Ангелов учествуваше на подготовските за вежбата, а е планирано и активно непосредно да учествува во дел од вежбата, што ќе почне в недела во 10.30 …

ЦУК на подготовки за Спасителната вежба Мрежичко 2021 Read More »