Новитет во Центарот за естетска дерматологија во клиниката „Жан Митрев“: Иднината е во комплетното мапирање на кожата – Добредојде ФотоФајндер!

Иако вообичаено мај е месецот кога зборувавме за подигнување на свеста за ракот на кожата, сепак би сакале да потсетиме дека редовните прегледи кај дерматолог се неопходни за вашето здравје. Особено поради фактот дека меланомот – ракот на кожа се развива подмолно, без речиси никакви симптоми, а неговото навремено откривање може да спаси живот. ФотоФајндер …

Новитет во Центарот за естетска дерматологија во клиниката „Жан Митрев“: Иднината е во комплетното мапирање на кожата – Добредојде ФотоФајндер! Read More »