9 C
Скопје

Tag : Морални и етички ломови

Колумни

Морални и етички ломови

Бошко Нацевски
Кај нас, за чудо господово, сè се врти околу парата. Дури и главите почнуваат да ни заприлегаат на деформирани сплескани црпки во форма на денар,...