Помалку сексапил и повеќе Ген-З анксиозност: Бонбоните М&M добиваат нов изглед

M&M’s добиваат нов изглед! Чоколадните бонбони не се менуваат, но компанијата го менува својот маркетинг за да го позиционира 81-годишниот бренд како „поинклузивен“, потег што вклучува ревизија на списокот на маскоти за подобро да го одрази „денешното општество“, рече брендот во прес најава. „Како што се менува светот, така се менуваме и ние“, рече брендот, …

Помалку сексапил и повеќе Ген-З анксиозност: Бонбоните М&M добиваат нов изглед Read More »