Tag : Млади европски федералисти

Вести Македонија

Дебата: Дали ЕУ е подготвена за Западен Балкан

Слободен печат
Дали ЕУ е подготвена за членството на Западен Балкан е главното прашање за евроинтеграциските процеси, беше речено на денешната панел дискусијата „Ја Избирам Европа: Избори за...