ФОТО | Уживаме во дворот на Мита во Злетово: Кој не сака цвеќе, не се сака ни самиот себе!

Денес се наоѓаме во преубавото Злетово, вгнездено по долината на Злетовската Река, на надморска височина од 480 метри, поточно на просторот каде што Злетовска Река излегува од својата клисура, вдлабена во Осоговските Планини. Гости сме на Мита Антовска и во ова сончево време уживаме во нејзиното дворче. Мита е оператор на машина во компанијата „Адиент“. …

ФОТО | Уживаме во дворот на Мита во Злетово: Кој не сака цвеќе, не се сака ни самиот себе! Read More »