12.8 C
Скопје

Tag : Милован Стефановски

Вести Култура

Врачено Рациновото признание за 2021 на Милован Стефановски

Слободен печат
Наградата Рациново признание за 2021 година се доделува на писателот Милован Стефановски за романот „Теорија за кучешка година“, наградата ќе му биде доделени во рамките...