Tag : Милош Бесиќ.

Вести Ви Препорачуваме Регион СП Неделник

Во Црна Гора има етничко дистанцирање и кон Црногорците и кон Србите

Слободен печат
Зајакнувањето на економијата и зголемувањето на нивото на културниот капитал, што се рефлектира во развојот и зајакнувањето на информациската писменост, има позитивен ефект врз намалувањето...
MacedonianAlbanian