Ашанин: Ова е епидемија на невакцинираните

Директорот на Клиничкиот центар на Србија (КЦС), професор Милика Ашанин, оцени денес дека епидемијата на коронавирус е епидемија на невакцинирани лица, јави дописникот на МИА од Белград. -Ги анализиравме пациентите што починаа во Ковид болницата во Батајница и на Клиниката за инфективни болести. Нашиот заклучок гласи: ова се најчесто, речиси исклучиво, невакцинирани пациенти,изјави Ашанин за …

Ашанин: Ова е епидемија на невакцинираните Read More »