20 C
Скопје

Tag : мерни станици

Вести Ви Препорачуваме Скопје

Од сите страни СКОПЈЕ СМРДИ НА ЧАД: Граѓаните се гушат, мерните станици не мерат

Скопје мириса на чад. Во секоја населба има по некое место, добро познато за локалните жители, каде што се горат пластики и кабли и придонесуваат...