Tag : Мерцедес де Акоста

Жена Магазин Магазин слајдер

Најстрасната љубовница на славните жени, во нејзината прегратка биле најважните жени од 20.век, ги изневерија откривајќи ги во автобиографијата

Слободен печат
Откако култниот фотограф на холивудските ѕвезди, Сесил Битон, ја испратил во театар една ноќ, во 1930 година, напишал во својот дневник дека чувствувал презирни погледи...