Пензионерите оставени сами на себе?!

Пензионерите како најбројна популација граѓани (над 325 илјади) за владејачките и опозициските структури станаа мошне привлечна цел, а интересот се зголемува особено пред избори, иако грижата за нив е приоритетна активност во нивните програми. Шемата за настапување и „купување“ гласови е добро разработена и проверена. Покачувањето на пензиите е главната мамка за која се фаќаат …

Пензионерите оставени сами на себе?! Read More »