• матурска парада

ВИДЕО | По двегодишна пауза, денеска повторно матурска парада на плоштад

По двегодишна пауза поради пандемијата, Матурската парада денеска повторно ќе се одржи. Почетокот е закажан за во 12 часот, а покрај традиционалниот матурски „Квадрил“ ќе се игра и Салса. Присутните матуранти ќе ги поздрави градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска, заменик амбасадорот на ЕУ Џулијан Васало и Деканот на универзитетот за туризам и менаџмент Сашко …

ВИДЕО | По двегодишна пауза, денеска повторно матурска парада на плоштад Read More »