Tag : матуаранти

Живот Магазин

Оваа фотографија најдобро доловува како моментално се чувствуваат матурантите

Слободен печат
Ако вашето дете оваа година треба да матурира или дипломира, многу е веројатно дали воопшто ќе може да ужива во тој момент како претходните генерации,...