Tag : Марк Елис

Вести Регион

„Откривањето на тајни документи од Хаг може да ја загрози работата на судот“

Слободен печат
„Мислам дека е вистинска криза“, рече Марк Елис, извршен директор на Лондонската меѓународна адвокатска комора и експерт за меѓународно кривично право. „Ова е чисто заплашување...
MacedonianAlbanian