Бестселерот ќе добие тв серија: Последните денови на Џон Ленон од поглед на неговиот убиец

На Марк Чепмен, човекот кој го уби Џон Ленон во 1980 година, му беше одбиена условна казна по единаесетти пат.   View this post on Instagram   A post shared by Rob Markman (@robmarkman) Според неговиот адвокат Јонас Хербсман, пресудно било мислењето на вдовицата Јоко Оно, која се противела на какво било намалување на казната …

Бестселерот ќе добие тв серија: Последните денови на Џон Ленон од поглед на неговиот убиец Read More »