18 C
Скопје

Tag : Марика Бочварова Плавевска

Вести Култура

ВИДЕО | Бочварова Плавевска: Изложбата во МСУ е прилика да се видат некои од најдобрите дела на доајените на македонската современа уметност

Изложбата во Музејот на современа уметност со наслов „Главните пунктови на македонската ликовна уметност во 70-те и 80-те години“ е поместена во горниот простор од...