Tag : маријка

Ви Препорачуваме Забава Магазин

Симбол на ЧЕРНОБИЛСКАТА РЕНЕСАНСА: Таа е единственото бебе кое се родило во озрачената зона

Слободен печат
Единственото дете родено во висококонтаминираната чернобилска зона по катастрофата во 1986 година израснало во здрава млада жена. Чернобил е повторно топ тема благодарение на истоимената...