• маричиќ

Маричиќ: Tоа што граѓаните се сомневаат во дел од пресудите е најсилниот мотив за прочистување на судството

Пресудата која ја обелодени Наташа Апостолоска, која е оштетена во овој случај, повторно го стави македонското судство на нишан на јавноста. Условната казна за обвинет во случај за сообраќајка во која загина 32-годишниот сопруг на Апостолоска, која во тој момент беше бремена и заврши со тешки повреди, покрена лавина негативни реакции и сомнежи. Меѓу институциите …

Маричиќ: Tоа што граѓаните се сомневаат во дел од пресудите е најсилниот мотив за прочистување на судството Read More »