Tag : мал битолски монмантр

Вести Култура

Гран-при на „Мал битолски Монмартр” за Марија Дима од Букурешт

Слободен печат
Интернационално жири на Меѓународната ликовна колонија „Мал битолски Монмартр” одлучи највисокото признание – Гран-при за изработен детски ликовен цртеж, да и се додели на ученичката...