Tag : макс крузе

Спорт Фудбал

Крузе во слободно време се релаксира со покер

Слободен печат
Голем дел од фудбалерите по завршувањето на секоја сезоната, летниот одмор го користат да се опуштат на плажите на атрактивните туристички дестинации, каде и ги...